Matkusta Englantiin ja koe Liverpool FC

Blogi | Tuesday January 25 2022 | Comments Off on Matkusta Englantiin ja koe Liverpool FC

Englantilaisella Liverpool FC:llä on oma tarinansa ja kannattajajoukkonsa, kuten millä tahansa jalkapalloseuralla. Seura perustettiin vuonna 1892 ja loppu onkin historiaa, sillä seura on koko jalkapallohistorian suurimpien menestyjien joukossa.

Liverpool FC voitti jo vuonna 1901 ensimmäisen liikamestaruutensa Englannin Valioliigassa. Vuodesta 1962 alkaen seura on ollut korkeimmalla sarjatasolla.

Fanimatka Liverpooliin

Liverpooliin matkaaminen kannattaa jo vain sen mykistävän kulttuurin ja ympäristön takia. Liverpool FC:n lisäksi The Beatles on monille tuttu ja näin ollen nähtävyyksiä riittää. Englannin historiaan kannattaa tutustua erilaisilla retkillä.

Lentoliput ja hotellin ostaminen on jo yksi mielenkiintoinen osa tulevaa unelmien matkaa, joten niiden hintoja ja sijainteja kannattaakin seurata hyvissä ajoin ennen todellista tarvetta.

Yksi unohtumattomista retkistä onkin osallistua matkalla Liverpool FC:n peliin seuran kotikentällä Anfieldissa Liverpoolissa. Ottelumatkalla tuo ehdottomasti lisää tunnelmaa, kun itsellä on mukana omia fanituotteita. Osta nämä nyt ehdottomasti valmiiksi ennen reissua omasta seuran omasta fanikaupasta.

Englantilainen kulttuuri

Kun teet varauksen hotelliin ja lennoille, otathan myös huomioon paikat ja nähtävyydet, joissa haluat käydä ehdottomasti. Näin saat käytettyä kaiken mahdollisen ajan englantilaisen kulttuurin parissa tehokkaasti.

Englantilainen kulttuuri on monitahoista ja sen puitteissa riittää niin paljon nähtävää ja koettavaa, ettei yksi matka riitä kaikkeen. Muistathan keskittyä kaiken näkemäsi keskellä myös vasemmanpuoleiseen liikenteeseen, niin pääset kotiinkin takaisin ehjin nahoin.